mikis
Prati tipstera
  • Statistika
  • Pratilaca (0)
  • Prati (23)
Svi tipovi (W-D-L): 0-0-0, U igri: 0
Prosečan ulog: 0 Unita
Ukupan profit: 0 Unita
Postotak: 0%
ROI: 0%
Prosečna kvota: 0
Forma:
0
tipova
0
pogođeni
0
pratilaca
358637
pregleda
Mesec Tipovi Ulog Profit ROI

Postovani administratori, hteo sam da odigram tip tipstera Collateral Koolhof-W./Middelkoop-M.-Skupski-K./Skupski-na Willhillu za 20e. Nisam to mogao, vec su mi dozvolili da igram samo sa 1.77e. Na drugim kladionicama nije bilo ovog para u ponudi. Takodje sam ranije pokusavao da odigram poene igrace na marathonbetu sa 20e, ali mi je bilo dozvoljeno da maksimalno igram sa 11-12e. Ako sam dobro razumeo pravila statistike, tipovi 7/1o, 8/10 bi trebalo da se igraju sa 70 odnosno 80e da bi se dobila verodostojna statistika. To naravno u slucajevima koji sam vam izneo nije moguce, tako da se stvara lazna statisticka slika.

Sviđa mi se
Samo registrovani korisnici mogu kometarisati.
NoName Naravno da nisi u pravu. Po kom pravilu si zaključio da bi 7/70 trebalo biti 70e? Valjda svako ima svoju banku. Meni je možda 7/10 3 evra, nekome 300... Upravo se zato i izražavamo u unitima, a ne u pravom novcu.

A što se limita tiče, mi tu ne možemo da utičemo...
mikis a i ne svidja mi se lupetanje od tomika, nek neko pokaze da je odigrao ovaj tip makar sa 20e
mikis Nisma ni zajedljiv ni zlonameran kao tomiko, samo iznosim svoja iskustva. Tipstera kolateral pratim i cenim i igram njegove objave. Samo sam izneo svoja zapazanja
mikis Ne zelim da se segacim ovde, ali ako je svrha objavljivanja tipova samo takmicenje radi takmicenja, onda u redu. Nama koji hocemo da se kladimo na to je beskorisno
Tomiko Najbolje da tražiš odštetu od analizatora koji meću u analizu kladionicu koja ne da uplatiti određenu sumu keša za koji ti držiš da je analizator virtualnim ulogom odredio u svojoj analizi.