maestro86
Prati tipstera
  • Statistika
  • Pratilaca (11)
  • Prati (63)
Svi tipovi (W-D-L): 4-0-1, U igri: 0
Prosečan ulog: 4.6 Unita
Ukupan profit: 6.53 Unita
Postotak: 80%
ROI: 128.39%
Prosečna kvota: 1.68
Forma:
5
tipova
4
pogođeni
11
pratilaca
578620
pregleda
Mesec Tipovi Ulog Profit ROI
02.2014. 2-0-0 12 6.4 153.33% Vidi sve
12.2013. 2-0-0 6 5.13 185.5% Vidi sve
11.2013. 0-0-1 5 -5 0% Vidi sve

Maestro? Nešto si mi komentarisao, analiza mi je nešto izbrisana, pa nisam video šta si mi napisao?

Sviđa mi se
Samo registrovani korisnici mogu kometarisati.
maestro86 legendary eto toi živi primjer pitaj Admina Quaresmu np oko WH na odds ortalu ce ti pisati np neki mec ulogiras se u WH tog meca nema i onda se pitaš žasto e sad svaka klada šalje podatke odds portalu i ako ih nije polsala jedini nacin da znas je da se ulogiras igrom slucaja kad je danas Ninca postavio odigrao sam to u Bwinu i ostao ulogiran i odma su makli e imas i drugu caku ponekad na odds portalu stavi miša na tecaj ili granicu sta već ako ti pokazuje znak prsta aktivan je tecaj pod """ zavisn ood klade ako je strelica nema ga sigurno probaj pa ćeš znati inace imaam puno klada aktivnih na netu i to ti pisem iz iskustva.
Klok Ajme meni. Ja u kupe, a ti u špade...mogu pisati do sudnjeg dana, ali nema koristi. Bitno je da imaš poantu na čvrstim temeljima i da se držiš onoga čega nema u pravilima.
Hugh Pa ovdje na sajtu ne pise u pravilima da se ne smije uzimati kvota sa rezultata.Ja sam kao poentu svega toga naveo ovo da veliki broj kvota onda bude postavljen pod sumnjom da je regularan.O tome ja citavo vrijeme pricam a vi skrecete s teme.
Klok Da, stavit ćeš kvotu kolika je u tom trenutku na rezultati com, a to što se promijenila prije 10 minuta sa 1.80-1.70 nije tvoja krivnja nego rezultata.com :)
Moja poanta je bila da nije sve točno i ispravno ako tako velika većina radi.
Dapače, u velikoj većini situacija je krivo ono što većina radi.
Pa ako uzimaš kvotu sa krivog sitea, to nije krivica tog sitea (ni većine) nego samo tebe (bez obzira na to što nisi htio varati sa kvotama).
be_legendary Moram da se slozim s Klok-om. Da se razumemo "Hugh", sve kvote nalazim na oddsportal-u, zatim kada vidim da je na oddsportal-u u ponudi i kada vidim da nije blokirana, udjem na sajt te kladionice koja ima dobar value i ako je ima i na tom sajtu, onda je postavim na ovom sajtu - tipodrom-u.