veljko
Prati tipstera
  • Statistika
  • Pratilaca (2)
  • Prati (41)
Svi tipovi (W-D-L): 0-0-0, U igri: 0
Prosečan ulog: 0 Unita
Ukupan profit: 0 Unita
Postotak: 0%
ROI: 0%
Prosečna kvota: 0
Forma:
0
tipova
0
pogođeni
2
pratilaca
151455
pregleda
Mesec Tipovi Ulog Profit ROI

kakva glupost sa ovim TPD robotima..smejurija citava

Sviđa mi se
Samo registrovani korisnici mogu kometarisati.
NoName Videćemo
Gunigilinder NoName oce bit Paddy Power?
NoName Kako robot da zna da li je kvota value ili ne. To može samo tipster proceniti :D

A ovo za bwin, znam, sve oću da izmenim izbor kladionica i da izbacim i bwin, al nikako da se nakanim :)
Maci E, ipak da još i ovo odgovorim kada sam se već naivno upetljao :)
Poanta je da u ocjenu analize mora ulaziti i koeficijent, da je to jednostavno bitna stvar i kao takvu je treba posebno ocjenjivati i bodovati, a ne da se da to ocijeni unutar reputacije tipsera i da tako stoji za svaku njegovu analizu. Isto tako treba davati i velike dodatne minuse analizi gdje je kvota izgubila vrijednost i ne isplati je se nikako igrati. Dakle, to bi trebalo pratiti od analize do analize ako se baš traži preciznost ( trebalo bi zaposliti robota koji prati sve promjene kvota i koji odlično poznaje sve sportove koje ocjenjuje:)).
A još jedna veoma bitna stvar koju ste predvidili (namjerno ili slučajno :)) je ta da je veoma bitno koja je kladionica u igri. Jer kakve vajde ako je tipser našao value kvotu u npr. William Hillu koji je smiješna kladionica i gdje je velika većina ljudi limitirana (nije limitiran samo onaj tko nema tamo račun :)), dok bi npr. ako je value kvota iz Pinnacla to trebalo nositi još npr. dodatnih 5 bodova.
Eto, to su tek neke stvari koje mi na prvu padaju na pamet. Već ih se nakupilo, a nestaje mi vremena.
p.s. kad sam spomenuo kladionice, sjetih se da još u izboru nudite Bwin koji je odavno odjebao korisnike iz bivše Juge, to za ove izvana?
NoName Takođe bi bilo dobro da vi što kritikujete robota, da prijavite analize koje robot izdvoji, a smatrate nedovoljno kvalitetnom ili nedovoljno kvalitetnim tipsterom. Lepo napišete zašto i to bi bilo od pomoći u budućnosti robota. Naravno, da se prijavljuju mečevi koji još nisu počeli.