Marketing

Tipodrom.com portal nudi reklamiranje po veoma povoljnim cenama. Tipodrom postoji od 2011 godine, a za to vreme je stekao status jednog od najposećenijih i najaktivnijih kladioničarskih portala u zemljama bivše Jugoslavije (Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Crna Gora, Slovenija).

Zašto se reklamirati na Tipodrom.com portalu?

Od osnivanja pa do danas, Tipodrom beleži konstantan rast poseta, o čemu svedoče sajtovi namenjeni za praćenje istih. Posetioci Tipodroma su ponajviše stanovnici (redom) Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore, Slovenije...

Tipodrom.com nudi reklamiranje kako za organizacije i pravna lica, tako i za pojedince po odličnim uslovima i različitim principima. Postavljajući svoju reklamu na naš portal povećavate zainteresovanost za svoju delatnost prevashodno među osobama starosti od 20 do 30 godina, s obzirom da oni čine najveći broj naših posetilaca.


Reklamne pozicije (početna strana i desna kolona)


Reklamni prostor - Početna

Reklamne pozicije (analize utakmica - primer)


Reklamni prostor - Analize

Pozicija "meni" je zasebna stranica sa opisom delatnosti + baner.
Pozicija 1 je pozicija na početnoj strani portala, veličine 640x60px.
Pozicija 2 je pozicija u desnoj koloni, veličine 300x100px, vidljiva na svim stranicama.
Pozicija 3 je ista kao i pozicija 2, samo je veličina 300x150px.
Pozicija 4 je pozicija na početnoj strani, veličine 160x40px.
Pozicija 5 je fiksirana pozicija u desnoj strani sajta i dobija se kao poklon ukoliko se zakupe 3 ili više pozicija. Pozicija 6 je vidljiva prilikom otvaranja svake analize (predloga utakmice), veličine 640x60px.
Pozicija 7 je pozicija u samoj analizi (predlogu utakmice), veličine 200x60px.


Ukoliko imate želju da se vaša reklama nađe na našem sajtu, kontaktiraje nas putem kontakt forme ili direktno putem mejla: [email protected]