Marketing

Tipodrom.com portal nudi reklamiranje po veoma povoljnim cenama. Tipodrom postoji od 2011 godine, a za to vreme je stekao status jednog od najposećenijih i najaktivnijih kladioničarskih portala u zemljama bivše Jugoslavije (Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Crna Gora, Slovenija).

Zašto se reklamirati na Tipodrom.com portalu?

Od osnivanja pa do danas, Tipodrom beleži konstantan rast poseta, o čemu svedoče sajtovi namenjeni za praćenje istih. Posetioci Tipodroma su ponajviše stanovnici (redom) Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore, Slovenije...

Tipodrom.com nudi reklamiranje kako za organizacije i pravna lica, tako i za pojedince po odličnim uslovima i različitim principima. Postavljajući svoju reklamu na naš portal povećavate zainteresovanost za svoju delatnost prevashodno među osobama starosti od 20 do 30 godina, s obzirom da oni čine najveći broj naših posetilaca.


Reklamne pozicije (početna strana i desna kolona)


Reklamni prostor - Početna

Reklamne pozicije (analize utakmica - primer)


Reklamni prostor - Analize

Pozicija "meni" je zasebna stranica sa opisom delatnosti + baner.
Pozicija 1 je pozicija na početnoj strani portala, veličine 640x60px.
Pozicija 2 je pozicija u desnoj koloni, veličine 300x100px, vidljiva na svim stranicama.
Pozicija 3 je ista kao i pozicija 2, samo je veličina 300x150px.
Pozicija 4 je pozicija na početnoj strani, veličine 160x40px.
Pozicija 5 je fiksirana pozicija u desnoj strani sajta i dobija se kao poklon ukoliko se zakupe 3 ili više pozicija. Pozicija 6 je vidljiva prilikom otvaranja svake analize (predloga utakmice), veličine 640x60px.
Pozicija 7 je pozicija u samoj analizi (predlogu utakmice), veličine 200x60px.


Ukoliko imate želju da se vaša reklama nađe na našem sajtu, kontaktiraje nas putem kontakt forme ili direktno putem mejla: [email protected]

Postani premium korisnik već danas

U susret evropskom prvenstvu stižu i premium promocije! Svakim danom ove sedmice ponudićemo vam premium tipove sa super cenama.
Premium tipsteri 30 dana 90 dana 180 dana
Nemanius
Shumar4life
Mirko Topalovic
Brada1
quaresma86
NoName
16.90 EUR 34.90 EUR59.90 EUR
22.90 49.90 89.90
Kontakt: [email protected]